Предишната тема :: Следващата тема |
Какви да са турнирите от м.октомври |
Bwin - обосновани ,Unibet -необосновани |
|
70% |
[ 7 ] |
Bwin - необосновани ,Unibet -обосновани |
|
10% |
[ 1 ] |
И двата да са обосновани |
|
20% |
[ 2 ] |
|
Общо гласове : 10 |
|
Автор |
Съобщение |
nasich11 Site Admin
|
Пуснато на: Нед Сеп 06, 2009 1:05 pm Заглавие: Турнирите във Форума. |
|
|
След спирането на Турнира на Офсайдбет останаха два турнира с обосновани прогнози.Дайте предложения какви да бъдат те.Моля тези които попълнят анкетата да драснат 2 думи - защо.
Анкетата ще е в сила 7 дни,от вас зависи как да ги направим. _________________ Всеки човек е роб на думите си и господар на мълчанието си.
http://sportbets-bg.com/
Последната промяна е направена от nasich11 на Нед Сеп 06, 2009 4:01 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
Върнете се в началото |
|
|
mancho1981 $$$ИМПЕРАТОР$$$
|
Пуснато на: Нед Сеп 06, 2009 3:15 pm Заглавие: |
|
|
Защо нямаме избор за 2 обосновани турнира?! _________________ Glory glory Man United! |
|
Върнете се в началото |
|
|
dozera $$$ИМПЕРАТОР$$$
|
Пуснато на: Нед Сеп 06, 2009 3:45 pm Заглавие: |
|
|
Bwin - обосновани ,Unibet -необосновани
Bwin е от толкова много време такаче нека да си остане с обосновани прогнози.unibet e нов турнир и ако се съди по анкетата трябва да има турнир с обосновани и необосновани прогнози такаче нека бъде той. _________________ David Nalbandian and ManUtd Forever |
|
Върнете се в началото |
|
|
stoevstz Mодератор
Регистриран на: 20 Юни 2007 Мнения: 1996 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Нед Сеп 06, 2009 4:48 pm Заглавие: |
|
|
Буин - обосновави
Унибет - необосновани
Наистина Буин е от много време в тази игра и не смятъм, че нещо дори трябва да се променя... според мен си е чуденто.
А пък два обосновани ще е доста объркващо.... нека Унибет да е необоснован. Така се получава доста добре като комбинация. |
|
Върнете се в началото |
|
|
kokalcheto КоКал
|
Пуснато на: Пон Сеп 07, 2009 12:06 am Заглавие: |
|
|
stoevstz написа: | Буин - обосновави
Унибет - необосновани
Наистина Буин е от много време в тази игра и не смятъм, че нещо дори трябва да се променя... според мен си е чуденто.
А пък два обосновани ще е доста объркващо.... нека Унибет да е необоснован. Така се получава доста добре като комбинация. |
+1 _________________ „Обичам свинете. Кучетата гледат на нас отдолу-нагоре. Котките гледат на нас отгоре-надолу. Свинете гледат на нас като на равни.“ |
|
Върнете се в началото |
|
|
|
Пуснато на: Сря Сеп 09, 2009 10:53 am Заглавие: |
|
|
Заложих на два обосновани и съм единствения. Според мен обосновката е важно нещо и те кара да се замислиш... Някой път съм преписвал и съм печелил, друг път губил. Но ми се иска и двата да са обосновани... _________________ Glory glory Man United! |
|
Върнете се в началото |
|
|
pet-13 $ХЕРЦОГ$
|
Пуснато на: Сря Сеп 09, 2009 10:58 am Заглавие: |
|
|
mancho1981 написа: | Заложих на два обосновани и съм единствения. Според мен обосновката е важно нещо и те кара да се замислиш... Някой път съм преписвал и съм печелил, друг път губил. Но ми се иска и двата да са обосновани... | Не бях писал мнение ,но гласа който се губи беше мой...........това е състезание, всеки дига залога, като целта е да вземе наградата, ако има късмет за месеца става....но това не е реално, убеден съм че никой от залагащите не си играе прогнозите............или ако ги играе са едно ниво надолу!!!! _________________ "Свободата Санчо, се крепи на върха на копието, за нея трябва да се воюва всеки ден!" - Сервантес |
|
Върнете се в началото |
|
|
|
Пуснато на: Сря Сеп 09, 2009 11:02 am Заглавие: |
|
|
pet-13 написа: | mancho1981 написа: | Заложих на два обосновани и съм единствения. Според мен обосновката е важно нещо и те кара да се замислиш... Някой път съм преписвал и съм печелил, друг път губил. Но ми се иска и двата да са обосновани... | Не бях писал мнение ,но гласа който се губи беше мой...........това е състезание, всеки дига залога, като целта е да вземе наградата, ако има късмет за месеца става....но това не е реално, убеден съм че никой от залагащите не си играе прогнозите............или ако ги играе са едно ниво надолу!!!! |
Не искам да споря с теб или да влизам в конфликти, но мога да ти покажа разпечатка от фишовете ми... 90% от срещите които съм залагал съм слагал и релани пари на тях... _________________ Glory glory Man United! |
|
Върнете се в началото |
|
|
pet-13 $ХЕРЦОГ$
|
Пуснато на: Сря Сеп 09, 2009 11:27 am Заглавие: |
|
|
mancho1981 написа: | pet-13 написа: | mancho1981 написа: | Заложих на два обосновани и съм единствения. Според мен обосновката е важно нещо и те кара да се замислиш... Някой път съм преписвал и съм печелил, друг път губил. Но ми се иска и двата да са обосновани... | Не бях писал мнение ,но гласа който се губи беше мой...........това е състезание, всеки дига залога, като целта е да вземе наградата, ако има късмет за месеца става....но това не е реално, убеден съм че никой от залагащите не си играе прогнозите............или ако ги играе са едно ниво надолу!!!! |
Не искам да споря с теб или да влизам в конфликти, но мога да ти покажа разпечатка от фишовете ми... 90% от срещите които съм залагал съм слагал и релани пари на тях... | Вярвам ти..........но си изключение, жив и здрав!!!! _________________ "Свободата Санчо, се крепи на върха на копието, за нея трябва да се воюва всеки ден!" - Сервантес |
|
Върнете се в началото |
|
|
CSKA30 $$$ИМПЕРАТОР$$$
|
Пуснато на: Сря Сеп 09, 2009 1:06 pm Заглавие: |
|
|
И аз гласувах и за двата обосновани!Всъщност за мен няма значение общо взето,ако необоснованите прогнози са 15 също като сега!Тъй като отново ще се търсят най-верните прогнози и ще се търси максимално изкачване пред конкурентите си!Но ако са от сорта на 30-40,то тогава определено късмета в прогнозите ще надделява и турнира ще загуби тази приятна част от него! |
|
Върнете се в началото |
|
|
diego Mодератор
|
Пуснато на: Чет Сеп 10, 2009 11:52 am Заглавие: |
|
|
Аз предлагам Буин да си остане с обосновани а Унибет да бъде с необосновани но с реални залози направени от играча. Така се виждат наистина печелившите типстъри а не тези които пикват само на хартия и в игрите. Аз лично съм по склонен да се доверя на човек който има реални успехи и се е доказал именно в такъв тип игра, отколкото на повечето обосновки в другия турнир. |
|
Върнете се в началото |
|
|
Football Fan **ГРАФ**
|
Пуснато на: Съб Яну 23, 2010 3:09 pm Заглавие: |
|
|
От доста време не бях писал тук и забелязвам, че на буин турнира липсва ... Защо ако не е тайна ? _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
|