SportBets България  Форуми SportBets България

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   BG TOP
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Турнирите във Форума.

Създайте нова тема   Напишете отговор    SportBets България Форуми -> За форума и сайта
Предишната тема :: Следващата тема  

Какви да са турнирите от м.октомври
Bwin - обосновани ,Unibet -необосновани
70%
 70%  [ 7 ]
Bwin - необосновани ,Unibet -обосновани
10%
 10%  [ 1 ]
И двата да са обосновани
20%
 20%  [ 2 ]
Общо гласове : 10

Автор Съобщение
nasich11
Site Admin

МнениеПуснато на: Нед Сеп 06, 2009 1:05 pm    Заглавие: Турнирите във Форума. Отговорете с цитат

След спирането на Турнира на Офсайдбет останаха два турнира с обосновани прогнози.Дайте предложения какви да бъдат те.Моля тези които попълнят анкетата да драснат 2 думи - защо.
Анкетата ще е в сила 7 дни,от вас зависи как да ги направим.

http://sportbets-bg.com/

Последната промяна е направена от nasich11 на Нед Сеп 06, 2009 4:01 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
mancho1981
$$$ИМПЕРАТОР$$$

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Нед Сеп 06, 2009 3:15 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Защо нямаме избор за 2 обосновани турнира?!
dozera
$$$ИМПЕРАТОР$$$

Местожителство: Bulgaria

МнениеПуснато на: Нед Сеп 06, 2009 3:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Bwin - обосновани ,Unibet -необосновани

Bwin е от толкова много време такаче нека да си остане с обосновани прогнози.unibet e нов турнир и ако се съди по анкетата трябва да има турнир с обосновани и необосновани прогнози такаче нека бъде той.
stoevstz
Mодератор

Местожителство: Стара Загора

МнениеПуснато на: Нед Сеп 06, 2009 4:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Буин - обосновави
Унибет - необосновани

Наистина Буин е от много време в тази игра и не смятъм, че нещо дори трябва да се променя... според мен си е чуденто.
А пък два обосновани ще е доста объркващо.... нека Унибет да е необоснован. Така се получава доста добре като комбинация.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
kokalcheto
КоКал

МнениеПуснато на: Пон Сеп 07, 2009 12:06 am    Заглавие: Отговорете с цитат

stoevstz написа:
Буин - обосновави
Унибет - необосновани

Наистина Буин е от много време в тази игра и не смятъм, че нещо дори трябва да се променя... според мен си е чуденто.
А пък два обосновани ще е доста объркващо.... нека Унибет да е необоснован. Така се получава доста добре като комбинация.

+1
mancho1981
$$$ИМПЕРАТОР$$$

МнениеПуснато на: Сря Сеп 09, 2009 10:53 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Заложих на два обосновани и съм единствения. Според мен обосновката е важно нещо и те кара да се замислиш... Някой път съм преписвал и съм печелил, друг път губил. Но ми се иска и двата да са обосновани...
pet-13
$ХЕРЦОГ$

МнениеПуснато на: Сря Сеп 09, 2009 10:58 am    Заглавие: Отговорете с цитат

mancho1981 написа:
Заложих на два обосновани и съм единствения. Според мен обосновката е важно нещо и те кара да се замислиш... Някой път съм преписвал и съм печелил, друг път губил. Но ми се иска и двата да са обосновани...
Не бях писал мнение ,но гласа който се губи беше мой...........това е състезание, всеки дига залога, като целта е да вземе наградата, ако има късмет за месеца става....но това не е реално, убеден съм че никой от залагащите не си играе прогнозите............или ако ги играе са едно ниво надолу!!!!
mancho1981
$$$ИМПЕРАТОР$$$

МнениеПуснато на: Сря Сеп 09, 2009 11:02 am    Заглавие: Отговорете с цитат

pet-13 написа:
mancho1981 написа:
Не бях писал мнение ,но гласа който се губи беше мой...........това е състезание, всеки дига залога, като целта е да вземе наградата, ако има късмет за месеца става....но това не е реално, убеден съм че никой от залагащите не си играе прогнозите............или ако ги играе са едно ниво надолу!!!!

Не искам да споря с теб или да влизам в конфликти, но мога да ти покажа разпечатка от фишовете ми... 90% от срещите които съм залагал съм слагал и релани пари на тях...
pet-13
$ХЕРЦОГ$

МнениеПуснато на: Сря Сеп 09, 2009 11:27 am    Заглавие: Отговорете с цитат

mancho1981 написа:
pet-13 написа:
mancho1981 написа:

Не искам да споря с теб или да влизам в конфликти, но мога да ти покажа разпечатка от фишовете ми... 90% от срещите които съм залагал съм слагал и релани пари на тях...
Вярвам ти..........но си изключение, жив и здрав!!!!
CSKA30
$$$ИМПЕРАТОР$$$

МнениеПуснато на: Сря Сеп 09, 2009 1:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

И аз гласувах и за двата обосновани!Всъщност за мен няма значение общо взето,ако необоснованите прогнози са 15 също като сега!Тъй като отново ще се търсят най-верните прогнози и ще се търси максимално изкачване пред конкурентите си!Но ако са от сорта на 30-40,то тогава определено късмета в прогнозите ще надделява и турнира ще загуби тази приятна част от него!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
diego
Mодератор

МнениеПуснато на: Чет Сеп 10, 2009 11:52 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз предлагам Буин да си остане с обосновани а Унибет да бъде с необосновани но с реални залози направени от играча. Така се виждат наистина печелившите типстъри а не тези които пикват само на хартия и в игрите. Аз лично съм по склонен да се доверя на човек който има реални успехи и се е доказал именно в такъв тип игра, отколкото на повечето обосновки в другия турнир.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Football Fan
**ГРАФ**

МнениеПуснато на: Съб Яну 23, 2010 3:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

От доста време не бях писал тук и забелязвам, че на буин турнира липсва ... Защо ако не е тайна ? Smile
Създайте нова тема   Напишете отговор    SportBets България Форуми -> За форума и сайта Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

Гласувай за нас в БГ ТОП