Предишната тема :: Следващата тема |
Какво мислите за Форума на SportBets - България? |
1.Много е добър |
|
58% |
[ 10 ] |
2.Има какво да се желае |
|
29% |
[ 5 ] |
3.Нищо особенно |
|
11% |
[ 2 ] |
|
Общо гласове : 17 |
|
Автор |
Съобщение |
nasich11 Site Admin
|
Пуснато на: Пон Юли 09, 2007 3:59 pm Заглавие: Какво мислите за Форума на SportBets - България? |
|
|
Дайте да видим какво сме пропуснали и как мислите? _________________ Всеки човек е роб на думите си и господар на мълчанието си.
http://sportbets-bg.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
|
tsetso_b_67 $$$ИМПЕРАТОР$$$
|
Пуснато на: Пон Юли 09, 2007 8:42 pm Заглавие: |
|
|
Липсвам му аз! Както не се подчинявам на правилата,само аз и некакъв липсваме на този форум. _________________ ЧРЕЗ СВЕТЛО ПИВО , КЪМ СВЕТЛО БЪДЕЩЕ ! |
|
Върнете се в началото |
|
|
dozera $$$ИМПЕРАТОР$$$
|
Пуснато на: Пон Юли 09, 2007 9:13 pm Заглавие: |
|
|
форума е много добър според мен и почти всичко вече е направено за да се чуствам отлично тука.Успех на всички!!!!! _________________ David Nalbandian and ManUtd Forever |
|
Върнете се в началото |
|
|
tsetso_b_67 $$$ИМПЕРАТОР$$$
|
Пуснато на: Пон Юли 09, 2007 9:32 pm Заглавие: |
|
|
dozera написа: | форума е много добър според мен и почти всичко вече е направено за да се чуствам отлично тука.Успех на всички!!!!! | Оппа! Не се слагай брат! Никой не обича слагачите! Има някои неща,които не са доизмислени.
Замисъла е добър!Повтаряйки някои чужди грешки обаче ще доведе до там в края на месеца да се получат недоразумения.
Един от проблемите го видях.Дано да е най-малкия! _________________ ЧРЕЗ СВЕТЛО ПИВО , КЪМ СВЕТЛО БЪДЕЩЕ ! |
|
Върнете се в началото |
|
|
dozera $$$ИМПЕРАТОР$$$
|
Пуснато на: Пон Юли 09, 2007 10:52 pm Заглавие: |
|
|
tsetso_b_67 написа: | Оппа! Не се слагай брат! Никой не обича слагачите! |
На никой не се слагам.Просто си казвам мнението.Много форуми съм видял и всичките изглеждат по този начин.Такаче си в голяма грешка за "слагането". А за това дали "Повтаряйки някои чужди грешки обаче ще доведе до там в края на месеца да се получат недоразумения" ще видим и честно казано много се съмнявам това да стане но айде че видиш ли пак си ма обвинил че се "слагам". _________________ David Nalbandian and ManUtd Forever |
|
Върнете се в началото |
|
|
stoevstz Mодератор
Регистриран на: 20 Юни 2007 Мнения: 1996 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Пон Юли 09, 2007 11:29 pm Заглавие: |
|
|
Ами така е хора по-спокойно едва в началото сме ще си има всичко не се притеснявайте. Пък и затова време мисля, че развитието на форума върви със старшна сила |
|
Върнете се в началото |
|
|
nasich11 Site Admin
|
Пуснато на: Вто Юли 10, 2007 2:15 am Заглавие: |
|
|
tsetso_b_67 написа: | Липсвам му аз! Както не се подчинявам на правилата,само аз и некакъв липсваме на този форум. |
Eee ама нали сте тук,значи нищо не му липсва _________________ Всеки човек е роб на думите си и господар на мълчанието си.
http://sportbets-bg.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
|
Rene Higuita **ГРАФ**
Регистриран на: 08 Юли 2007 Мнения: 269 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Вто Юли 10, 2007 8:56 pm Заглавие: :) |
|
|
nasich11 : Отново благодаря че удволетвори молбата ми за стая : Фен Клубове!!!!! Вече има ФЕН КЛУБ ЧЕЛСИ!!! Надявам се феновете на синият отбор да ставаме все повече!!! Разбирасе чакам и " отговора " на другите фенове т.е. да създадът още ФЕН КЛУБОВЕ на различни отбори. Като не искам да се караме помежду си а просто заедно да коментираме и техните неволи, проблеми или успехи!!!! :
Успех на сайта, и дано го завършите напълно скоро!!!! _________________ Един град, един отбор, една любов - БЕРОЕ СТАРА ЗАГОРА !
|
|
Върнете се в началото |
|
|
nekakav **БАРОН
|
Пуснато на: Вто Юли 10, 2007 10:26 pm Заглавие: |
|
|
tsetso_b_67 написа: | Липсвам му аз! Както не се подчинявам на правилата,само аз и некакъв липсваме на този форум. |
Я ... ти си бил сродна душа |
|
Върнете се в началото |
|
|
k_karpov **БАРОН
Регистриран на: 26 Юни 2007 Мнения: 52 Местожителство: ПЛОВДИВ,България
|
Пуснато на: Вто Юли 10, 2007 10:28 pm Заглавие: |
|
|
Аз мисля,че след като започнат мачовете от Италия,Англия,Германия,Франция,УЕФА,ШЛ и т.н. форума ще ПОЛУДЕЕ! _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
djinchovzi **БАРОН
|
Пуснато на: Вто Юли 10, 2007 10:59 pm Заглавие: |
|
|
Правилно мислиш |
|
Върнете се в началото |
|
|
dozera $$$ИМПЕРАТОР$$$
|
Пуснато на: Вто Юли 10, 2007 11:23 pm Заглавие: |
|
|
Сега всеки събира сили за новото предизвикателство през сезон 2007/08.След 4 седмици и половина започва!!!!битката. _________________ David Nalbandian and ManUtd Forever |
|
Върнете се в началото |
|
|
stani
|
Пуснато на: Сря Юли 25, 2007 9:32 am Заглавие: |
|
|
Мисля,че няма да е лошо,когато някой редактира мнението си,това да се отчита.
аха
Последната промяна е направена от stani на Сря Юли 25, 2007 3:28 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
|
stoevstz Mодератор
Регистриран на: 20 Юни 2007 Мнения: 1996 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Сря Юли 25, 2007 9:50 am Заглавие: |
|
|
То се отчита, ако сега решеш ти да си промениш мнението след като аз съм писъл след тебе ще отчете отдоло |
|
Върнете се в началото |
|
|
dozera $$$ИМПЕРАТОР$$$
|
Пуснато на: Нед Яну 13, 2008 9:04 pm Заглавие: |
|
|
може би не е тука мястото ама незнаех къде другаде да го напиша това а именно:
Май е време вече да махнете тези снежинки които само бъгват форума(поне при мен е така).Такаче ако има чалъм да ги махнете ги махайте да се олекути форума. _________________ David Nalbandian and ManUtd Forever |
|
Върнете се в началото |
|
|
|