МЕНЮ

БАЛАНС ЗА МЕСЕЦА

ПРОГНОЗИ НА ФЕНИКС
Прогнози: 16
Познати: 9
Отложени: 1
Непознати: 6
Баланс:0.91
ROI:101%
ПРОГНОЗИ
Прогнози: 38
Познати: 25
Отложени: 1
Непознати: 12
Баланс:31.22
ROI:114%

ТЕМИ ОТ ФОРУМА

Поредни прогнози

Русия 2018/2019 год.

изтегляне на пари от SportingBet

Palmsbet - нещо ново или....

ФУТБОЛ - 2018/2019

ПРИЯТЕЛИ

Общи условия за ползване на уеб-сайта на SportBets България

    SportBets или SportBets България е название на уеб-сайт-а www.SporBets-BG.com, който има за цел предоставянето на информация свързана със актуални спортни събития, видове залози и стратегиите за тях.
    Общите условия за ползване уеб-сайта-а на SportBets България са задължителни за всички посетители и fпотребители на гореспоменатия. Запознаването с тях е задължително!
    Всеки посетител има правото да се регистрира само веднъж.Потребителски данни на сайта и форума, предоставени при регистриране в сайта, ще бъдат пазени и няма да бъдат предоставяни на втори лица, освен представители на екипа на SportBets България. За целта всеки потребителски акаунт има парола, която се знае само от съответния потребител и в случай на изгувбането й, SportBets България не носи отговрност.
    Посетителите и потребителите на сайта се задължават да спазват всички правила, както и да не предприемнат дейности, които подронват авторитета на SportBets България.
    SportBets България си запазва правото да ограничава или спира напълно достъпа на потребител до услугите които предлага.
    Екипа на SportBets България не носи никаква отговорност за верността на публикуваната на сайта информация.
    SportBets България притежава правата върху текстовата и графичната част на сайта и е абсолютно забранено използването на каквито и да е материали от сайта, без писмено съгласие на Екипа на SportBets България в рамките на закона. 

 

1. Правила на Форума

    1.1 Пишете на Кирилица! Tова е привилегия! Все пак сме Българи! Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и др. с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата. (Изключват се случаите, когато е наложително: техническа информация, код, release info и др.)
   1.2 Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани и ще бъдат премахвани. 
   1.3 Спама няма да бъде толериран (спам - едносрични и повтарящи се постове, както и оф-топици). Потребители, които спамват ще бъдат предупреждавани, а техните постове ще бъдат изтривани. 
   1.4 Модераторите си запазват правото да променят или да махат постове по всяко време.
Кое е спам, вулгарно, непристойно и др. е по тяхна преценка, а не по преценка на потребителите.
   1.5 Изрично се забранява пускането на мнения с расистка насоченост, теми подклаждащи расова дискриминация, омраза и етническа или клубна нетолерантност. Съответните потребители биват предупреждавани от модераторския екип, като принципите за налагане на наказания остават същите. 
   1.6 Забранява се пускането на теми с явни зверства и жестокости в материалите в тях (видео, текст), както и теми, искащи подобни материали. Съответните потребители биват предупреждавани от модераторския екип, като принципите за налагане на наказания остават същите.   
   1.7 Потребители, които подклаждат спорове и насаждат неприязън към потребител или група потребители, подлежат на директен БАН. Същото правило важи и за потребители, които открито обиждат или изказват нецензурни изрази по отношение на потребител/модератор/администратор на форума. Наказанията по тази точка следва да бъдат изпълнявани директно, без предупреждение.
   1.8 Горните правила на форума са приложими и за личните съобщения. Злоупотребяването със системата за ЛС (лични съобщения) може да доведе до предупреждение и/или до изключването на ЛС. 
 
2. Подписи

   2.1 Подписите могат да съдържат до 500 символа текст и/или една картинка. Големината на картинката не трябва да е по-голяма от 50kb. Помислете за хората, които са с по-бавна Интернет връзка, или си плащат Интернета на трафик. 
   2.2 Текстът в подписа трябва да отговаря на гореописаните условия.
   2.3 Линкове са разрешени. Линковете се включват към текстовите ограничения изложени по-горе. Линкове към дразнещи и конкурентни  страници могат да бъдат махани. 
   2.4 Потребители, които не спазват тези правила, ще бъдат предупреждавани и/или могат да загубят правото си да използват подпис. 

3. Аватари

   3.1 Потребителите могат да използват аватари не по-големи от 160 pixels квадрат и с размер до 78kb. Не се допуска използването на аватар, който вече принадлежи на друг потребител. 
   3.2 За аватарите важат гореописаните условия. 
   3.3 Потребители, които не спазват тези правила, ще бъдат предупреждавани и/или могат да загубят правото си да използват аватар.

4. Политика - форум

   4.1 Потребителите могат/биват предупреждавани максимум 2 пъти. Ако се наложи 3-то предупреждение, то ще последва и бан.
   4.2 Споренето с и/или обиждането на Модератор или Администратор по повод предупреждение е недопустимо => бан. 
   4.3 Потребители, които смятат че са несъобразно или некоректно предупредени трябва да се свържат с Модератора на групата. Ако потребителя е бил предупреден неуместно (от Модератор) то Модераторското предупреждение ще бъде махнато. Последното мнение има Модератора на групата. 
   4.4 Всеки опит да се заобиколи временният бан ще бъде последван с окончателен бан. Има се предвид ре-регистриране или влизане с другo име, смяна на IP , влизане във форума като гост и др.

5. Политика - уеб сайт


   5.1 Всеки посетител и потребител на SportBets България има правото да използва услугите на сайта според тяхното предназначение.
   5.2 Информацията, която SportBets България предоставя за ползване на посетителите и потребителите е собственост на SportBets България и е забранено тя да бъде използвана или разпространявана от други лица освен оторизираните представители на SportBets България. Нарушителите ще се наказват спрямо закона.
   5.3 SportBets България не носи отговорност за потребтелите и посетителите, ползващи информацията на сайта и тази във форума. 
   5.4 Потребителски данни на сайта и форума, предоставени при регистриране в сайта, ще бъдат пазени и няма да бъдат предоставяни на втори лица, освен представители на екипа на SportBets България. За целта всеки потребителски акаунт има парола, която се знае само от съответния потребител и в случай на изгувбането й, SportBets България не носи отговрност.

Забележки:
Собствениците на сайта запазват правото си да променят политиката на сайта и форума по всяко едно време. Евентуални промени ще бъдат публикувани тук.

За обратна връзка или всякакви въпроси, можете да позлвате адресите, които сме публикували на сайта и форума.

Правилата са създадени и написани от SportBets България Team.

support@SportBets-BG.com
www.SportBets-BG.com