Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Moko **БАРОН

|
Пуснато на: Чет Мар 13, 2008 1:34 pm Заглавие: 10bet с поредното предизвикателство |
|
|
10bet отново ни предизвиква! Този път предизвикателството се нарича TotoPot! TotoPot представлява виртуален фиш с 12 или 14 срещи от водещите първенства на Европа, както и комбинации от най-интересните срещи.
Ето и най-хубавото - TotoPot има и безплатни ! Можете да попълните до 8 фиша в определените безплатни тиражи! Безплатните тиражи са 2 всяка седмица и са с награден фонд 250 и 1000 евро!
Единственото нещо, което трябва да направите е да се регистрирате!
TotoPot Ви очаква!
В тиража, който съм показал, 9 човека познаха 13 от 14те мача и си разделиха по 111 евро! Без да дадат дори цент.. Готино, нали?
На мен малко не ми стигна, ама айде - другия път
Има и платени тиражи с цена на билетче 50 евро цента, а там наградите почват най-често от 10 познати до 13 ( да познаеш всички мачове си е ...), като има гарантирана печалба за първите трима, а натрупаният джакпот се разпределя между спечелилите.
Желая успех на всички. Регистрирайте се от тук :
http://10bet.com/10BetClient/TotoPot/Default.aspx _________________ А вие видяхте ли моят нов сайт ?? Моля заповядайте ;] |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ivanpl **ГРАФ**
|
Пуснато на: Сря Дек 03, 2008 10:53 am Заглавие: |
|
|
Някой има ли инфо какво се случва с тези приятели? Последно все на лоши мнения попадам, а преди около 1.5 - 2 години бяха добре. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
diego Mодератор

|
Пуснато на: Сря Дек 03, 2008 6:48 pm Заглавие: |
|
|
И аз четoх доста негативни неща за тях. Повечето мнения обаче бяха на арбитражори които може би не са толкова меродавни за обикновенните играчи които едва ли ще бъдат лимитирани толкова бързо както тях. Колкото до тегленията нищо не мога да кажа защото там винаги сметките ми са били на загуба. Определено обаче предлагат доста богата програма и разнообразни линии |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nasich11 Site Admin

|
Пуснато на: Сря Дек 03, 2008 9:54 pm Заглавие: |
|
|
Ами нищо добро не мога да кажа за тях - зарибиха ме със някакъв първоначален бонус който се оказа,че ще го получа едва след като превъртя 10 пъти депозита+бонуса/който не съм получил/,така че не бих държал пари при тях.Имат интересен спред на над/под ,но не съм теглил никога. _________________ Всеки човек е роб на думите си и господар на мълчанието си.
http://sportbets-bg.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ВАЛ $$$ИМПЕРАТОР$$$
Регистриран на: 30 Ное 2008 Мнения: 6679 Местожителство: гр. Бургас
|
Пуснато на: Пет Дек 12, 2008 10:46 pm Заглавие: |
|
|
Относно Бет365 /уважавам го това Буки/:
"Здравейте Valentin
Наближава Коледа и с удоволствие Ви съобщаваме за страхотният бонус, който ще Ви подобри още повече настроението по празниците.
Просто направете депозит от 25$ или повече и ще получите 100% Бонус Депозит, до максимум 100$.
Вашият Код на Оферта е: ......
Ето как може да вземете този бонус :
1. Депозирайте 25$ или повече.
2. В секция Клиенти, отидете на ‘Оферти Спорт’, след това на ‘Въведете код на офертата’.
3. Въведете Вашият уникален код, който сте получил в и-мейла си и натиснете ‘Изпратете’.
4. Вашият бонус ще бъде добавен към бонус баланса Ви.
Ако желаете да Ви изпратим повторно и-мейлът съдържащ кода за офертата Ви, натиснете на ‘Налични Оферти’, намерете ‘Коледния Бонус’ и натиснете ‘Изпрати Отново Код на Оферта’.
Весели Празници,
Екипът на bet365"
....Поизчакайте докато получите такава оферта и тогава депозирайте  _________________ "Знанието е сила" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nasich11 Site Admin

|
Пуснато на: Пет Дек 12, 2008 11:02 pm Заглавие: |
|
|
Чудесен подарък е това ВАЛ,но има тема за bet365 - трябваше да е там.Въпреки това аз се възползвах от този бонус.Супер са тези !!! _________________ Всеки човек е роб на думите си и господар на мълчанието си.
|
Върнете се в началото |
|
 |
0perat0r $$$ИМПЕРАТОР$$$

|
Пуснато на: Пон Апр 26, 2010 9:03 am Заглавие: |
|
|
Някой играе ли тук, да сподели впечатления. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nasich11 Site Admin

|
Пуснато на: Пон Апр 26, 2010 11:59 am Заглавие: |
|
|
0perat0r написа: | Някой играе ли тук, да сподели впечатления. |
Играех,но доста мудно теглене,доста неща поискаха,а върхът беше когато ми ги поискаха и при второ теглене
Иначе атрактивини коефициенти,сменят се като на борсите,ама вече не държа пари там. _________________ Всеки човек е роб на думите си и господар на мълчанието си.
|
Върнете се в началото |
|
 |
dozera $$$ИМПЕРАТОР$$$

|
Пуснато на: Чет Дек 01, 2011 10:11 pm Заглавие: |
|
|
След като затвориха сметките на всички Българи влизащи от България тея глупаци от известно време ми пращат мейли с това какви промоции и бонуси имат!!! Е мен кво ма засяга това след като не дават да имаме сметки.???
БОКЛУЦИ СМАХНАТИ 10bet _________________ David Nalbandian and ManUtd Forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nasich11 Site Admin

|
Пуснато на: Вто Мар 26, 2013 3:05 pm Заглавие: |
|
|
Прекрасен 50% бонус до 300 щ.долара,но за съжаление от България няма как да се регистрираш за него.Ако има някой от вън макар,че е българин може да го ползва.
Ако някой може нека го вземе от
ТУК _________________ Всеки човек е роб на думите си и господар на мълчанието си.
|
Върнете се в началото |
|
 |
nasich11 Site Admin

|
Пуснато на: Чет Авг 29, 2013 3:44 pm Заглавие: |
|
|
Е продължава да има бонус вече от 200 евро,ама....не за нас  _________________ Всеки човек е роб на думите си и господар на мълчанието си.
|
Върнете се в началото |
|
 |
|