Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
sidnikam $ХЕРЦОГ$

Регистриран на: 18 Окт 2009 Мнения: 546 Местожителство: Гърция-Серес
|
Пуснато на: Сря Ное 07, 2012 4:27 pm Заглавие: Прогнози от 07.11.2012 до 11.11.2012 |
|
|
За днес първата ми прогноза е за Шошо-Евиън.Мислих да я обявя в турнира,но коефицента от 1.63 ме спря.Има го за over/ander 0.5 п.п.Също и във второ полувреме в полза на домакина.Но не и като падащ което играе огромна роля..Неприятен коефицент.Очакванията са ми в полза за домакина тъй като дори и да е в групата на испадащите отбори,поредната му среща е с тима на Лион....Шошо 1dnb..
Мърдуел-Дънди Юнайтед 1(0)
Клуж-Галата 2(+0.5) или 2 dnb
Бенефика-Спартак Москва gol/gol с вероятност за 2Х
Брага 1Х или 1 dnb
Амазуло-Претория 1 dnb Централна Африка _________________ "По злато газим,бедни ходим" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sidnikam $ХЕРЦОГ$

|
Пуснато на: Чет Ное 08, 2012 7:43 am Заглавие: |
|
|
Анжи-Ливърпул 2(+0.5) Краен
Очакванията са ми Ливърпул да поведе още първо полувреме и завърши с победа..но дадох резервен вариант при АХ или двоен шанс
Нефчи Баку-Рубин Казан краен 2 в полза на госта.
При втората среща е възможно за п.п. 1Х в полза на домакина,но като краен очакваният са ми в полза на госта.
Молде-С.Букурещ 2(dnb)
Билбао-Лион над 2.5 гола и вероятна победа за Билбао 1 dnb
Партизан Белград дали няма да ми върне паричките от Ливърпул при п.п. на 1Х..????Май няма..Нещо господата от intrewetten водят хорото тази вечер.Очаквам също изненада при Спортинг и Генк за 2Х. _________________ "По злато газим,бедни ходим"
Последната промяна е направена от sidnikam на Чет Ное 08, 2012 9:10 pm; мнението е било променяно общо 4 пъти |
|
Върнете се в началото |
|
 |
0perat0r $$$ИМПЕРАТОР$$$

|
Пуснато на: Чет Ное 08, 2012 5:57 pm Заглавие: |
|
|
ливърпул май са с резервите за този мач, успех
Цитат: | Вообще, очень тяжело Ливерпулю будет без Суареса, Стиви, Аллена, Шахина, Аггера, Шкртела, Стерлинга...
Реально второй состав в Черкизово выйдет
Но я верю в КОМАНДУ!
Вперед Ливерпуль! И удачи тебе! |
атлетико мадрид също с резервите, затова бутнах ъндъра, но да видим, по принцип ЛЕ е с голове |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sidnikam $ХЕРЦОГ$

|
Пуснато на: Чет Ное 08, 2012 8:22 pm Заглавие: |
|
|
В отговор на Операторчето
Работата е в това,че вече чета информация за отборите само когато трябва да дам обосновка към някакъв турнир.Да отчета дейност.Отминаха времената когато им се вързвах на игричките.Целият отговор и краен резултат е в господин коефицента.Имам достатъчно факти и доказателства за да опровергая това което пиша и застана зад думите си.Работата е в това,че 1 час преди започване на почти всяка среща се решава нейният изход.Същото се отнася и за голове и полувремена.Има разбира се и срещи например като снощната с Шошо.На отбори при които им предстои среща с по силен отбор вземат победа та,ако ще и 11-те им футболиста да са резерви.Вярвам,че,ако ти дам линковете и дам схемата по която работят ще промениш мнението си.За крайният резултат роля играят около 5 до 7 букмейкъра.За п.п. 2/3 и за вт.п. точно 4 букита. _________________ "По злато газим,бедни ходим" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sidnikam $ХЕРЦОГ$

|
Пуснато на: Съб Ное 10, 2012 1:56 pm Заглавие: 10.11.2012 |
|
|
До този момент съм се спряла на 4 срещи.Имам очаквания за победа на Алоа от Шотландия група 1 но не искам да избързвам както направих вчера.1 час преди започване на срещата за Майнц промениха коеф. в полза на домакина.Парите разбира се си ги върнах,но защо да повтарям същата грешка.Същото се отнася и до Берое.Само да напомня,че следващата му среща е с тима на ЦСКА нещо което за мен играе голяма роля.И накрая за Етър който е в дъното на класацията не може все там да спи.Време е да се поразмърда и да позадържи поне първо полувреме.А и Черноморец Бургас не се е разписал със загуба докато останалите в челната тройка вече го направиха.
Астън Вила-Манчестър Ю. 2
Монако-Осер 1
Малага-Сосед 1
Сарагоса-Лакоруня Х
За Алоа промяна в коеф. в полза на домакина..по-добре е да се играе на живо..и евентуална изненада ОФИ-Верея за п.п.2 вт.Х или 2Х като краен. _________________ "По злато газим,бедни ходим"
Последната промяна е направена от sidnikam на Съб Ное 10, 2012 4:31 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
0perat0r $$$ИМПЕРАТОР$$$

|
Пуснато на: Съб Ное 10, 2012 4:31 pm Заглавие: |
|
|
Доста маргинални срещи си избрала ми се струва само манчо бих подкрепил да ти кажа. Ако искаш пиши мачовете с коефициентите, за да коментираме. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sidnikam $ХЕРЦОГ$

|
Пуснато на: Съб Ное 10, 2012 5:00 pm Заглавие: |
|
|
[quote="0perat0r"]Доста маргинални срещи си избрала ми се струва :) само манчо бих подкрепил да ти кажа. Ако искаш пиши мачовете с коефициентите, за да коментираме.[/quote]
Ако имаш нещо по-добро да предложиш...Давай..Ще се радвам..Просто това имам и това предлагам погледнато през моята призма..Що се отнася до коефицентите вярвам,че е безсмислено тъй като те различни според букито в което залага всеки един от нас..Що се отнася до подкрепа или не..Това за мен не значи нищо,ако прогнозата ми не излезе..Подкрепата няма да ми върне изгубеният залог.. _________________ "По злато газим,бедни ходим" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
levskarq77 $ХЕРЦОГ$

Регистриран на: 20 Юли 2009 Мнения: 595 Местожителство: Лондон,Англия
|
Пуснато на: Съб Ное 10, 2012 9:09 pm Заглавие: |
|
|
sidnikam написа: | В отговор на Операторчето
Работата е в това,че вече чета информация за отборите само когато трябва да дам обосновка към някакъв турнир.Да отчета дейност.Отминаха времената когато им се вързвах на игричките.Целият отговор и краен резултат е в господин коефицента.Имам достатъчно факти и доказателства за да опровергая това което пиша и застана зад думите си.Работата е в това,че 1 час преди започване на почти всяка среща се решава нейният изход.Същото се отнася и за голове и полувремена.Има разбира се и срещи например като снощната с Шошо.На отбори при които им предстои среща с по силен отбор вземат победа та,ако ще и 11-те им футболиста да са резерви.Вярвам,че,ако ти дам линковете и дам схемата по която работят ще промениш мнението си.За крайният резултат роля играят около 5 до 7 букмейкъра.За п.п. 2/3 и за вт.п. точно 4 букита. |
здравей би ли разкрила въпросните букмейкъри по които се ориентираш.благодаря предварително. _________________ НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
100 ГОДИНИ СЛАВА!!!
http://youtu.be/CwSlG3EW2CU |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sidnikam $ХЕРЦОГ$

|
Пуснато на: Съб Ное 10, 2012 11:55 pm Заглавие: |
|
|
Нямаш проблеми.Ще се постарая не да ги назова,а да ти пратя линк за да видиш с очите си за какво изобщо става дума..Но на лични разбира се.Едно е да се говори.Друго е да се види..Нали.Но утре.. _________________ "По злато газим,бедни ходим" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sidnikam $ХЕРЦОГ$

|
Пуснато на: Нед Ное 11, 2012 9:42 am Заглавие: |
|
|
За днес последен ден от седмицата ще започна с Васко Де Гама,защото започнаха рано сутринта да падат коефицентите му.Най-накрая да излезе от серията загуби.Цели 5 на брой.Не мисля,че госта ще вземе победа тъй като следващата му среща е с тим намиращ се на дъното на листата.
Васко Де Гама-Атлетико Минейро 1 DNB/1(+0.5)
Витес-Твенте 2 dnb или 2(+0.5)
Милан-Фиорентина 1
Дженоа-Наполи 2
Монпелие-П.СЖ. 2
Това е от мен за днес.Успех.И очите на четири.. _________________ "По злато газим,бедни ходим" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|