| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
mistik UNITED's FAN
|
Пуснато на: Пет Яну 09, 2009 1:31 am Заглавие: Тенис |
|
|
Ще ме извиняват модераторите, но нов сезон - предпочитам нова тема .
Тук ще пиша залозите си за тенис, началната ми банка е 100ед.
Ето какво съм избрал за 09.01.2009:
Сьодерлинг(-2.5) - Степанек(+2.5) 1 @ 2.00 Bet365 6/10 -6
Федерер - Мъри 1 @ 1.90 Pinnacle 5/10
Цонга - Гаске 1 @ 1.75 Expect 6/10
Моментна банка: 83ед.
Последната промяна е направена от mistik на Пет Яну 09, 2009 11:42 am; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
0perat0r *$ ПЕР $*

|
Пуснато на: Пет Яну 09, 2009 11:16 am Заглавие: |
|
|
| Защо мислиш, че сега Федерер ще бие, Мъри го размаза преди няколко дена? |
|
|
 |
mistik UNITED's FAN
|
Пуснато на: Пет Яну 09, 2009 11:22 am Заглавие: |
|
|
Разби го, но от многото победи на Мъри над Роджър е възможно леко подценяване на което аз разчитам, а и очаквам след като Надал отпадна Федерер да се надъха допълнително за спечелването на титла. А и заради коефициента - кога друг път ще видим такъв коеф в полза на Федерер??  |
|
|
 |
stoevstz Mодератор

Регистриран на: 20 Юни 2007 Мнения: 1958 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Пет Яну 09, 2009 11:25 am Заглавие: |
|
|
Ами това е доста относително сперд мен защото Мъри още от US open започна да показва, че ще прави големи победи и точно в момента се намира на върха на своите възможности така да се каже ... а когато това стане с млад тенесист който пробива като напремер Надал, видехме колко пъти Надал би Федерер. Мисля, че това е точен пример, а едва ли Мъри толко млад може да си помсили за подценяване, ще бъде просто детинска грешка... това е моето мнение все пак успех в колонкота дано да е печеливша  _________________ PGSAG е №1 |
|
|
 |
mistik UNITED's FAN
|
Пуснато на: Пет Яну 09, 2009 11:41 am Заглавие: |
|
|
Колонка с тенис ?? Никога Роджър е класа в тениса и не виждам как може някой да си позволи да заложи СРЕЩУ него Много е непредвидим, но все пак мисля, че днес може да спечели. |
|
|
 |
mistik UNITED's FAN
|
Пуснато на: Пет Яну 09, 2009 11:43 am Заглавие: |
|
|
| Типсаревич - Чилич 1 @ 2.74 Pinnacle 4/10 |
|
|
 |
stoevstz Mодератор

|
Пуснато на: Пет Яну 09, 2009 11:55 am Заглавие: |
|
|
Да точно за това не говорех със сигурнос защото много здобер го знам какъв е роджър и има вероятност при това доста голяма да зилезне и въпреки всичко победа за мъри би било отново изненада, но имах предвид, че може да се очаква просто  _________________ PGSAG е №1 |
|
|
 |
Jef $ХЕРЦОГ$

|
Пуснато на: Пет Яну 09, 2009 12:38 pm Заглавие: |
|
|
| mistiche написа: | | Разби го, но от многото победи на Мъри над Роджър е възможно леко подценяване на което аз разчитам |
Да подцениш Федерер е все едно да подцениш шанса утре да изгрее слънце! Такова животно просто нема.Аз за първи път в последните 5 години виждам изобщо някои да повдига въпроса относно подценяване на Фед.Със счупен крак и презрамка на очите да излезне пак трябва да му имаш респект.
Иначе и аз фаворизирам Мъри.Наблюдавах последните 2 мача на Федерер.Срещу Сепи беше безумно слаб, докато вчера показа ако не друго поне желание за агресивна игра срещу Колшрайбер.Мъри си пада леко тип Надал - не обича да бърка, а Роджър допуска доста непредизвикани грешки пък и не ми се вижда в прекрасна кондиция.Няма я добрата игра с крака.
Все пак не бих заложил за победител.Излишно е да казвам какво представлява Федерер.Препоръчвам ви просто да гледате мача.Последните пъти изнесоха истинско шоу, няма причина и днес да не е така.  |
|
|
 |
CSKA30 $$$КРАЛ$$$

|
Пуснато на: Пет Яну 09, 2009 4:02 pm Заглавие: |
|
|
| Jef написа: | | Препоръчвам ви просто да гледате мача. |
Гледането е задължително!Даже го и играх-победа за Роже!Прави впечатление сериозната разлика в коефицентите-Betsafe-1.87 и Bwin мисля че беше 1.63! |
|
|
 |
Alexandr_ Mодератор

|
Пуснато на: Пет Яну 09, 2009 4:44 pm Заглавие: |
|
|
Определено след мача на Федерер следва друг доста интересен двубой между Фернандо Вердаско (Исп) - Пол-Анри Матьо (Фра).Коефициента общо взето е изравнен като Испанеца е с леко предимство.Кой ще отиде на финала според вас,нека чуем мнения? _________________ ТЕНИС МАСТЪР    |
|
|
 |
Alexandr_ Mодератор

|
Пуснато на: Пет Яну 09, 2009 4:50 pm Заглавие: |
|
|
Мач двойки който ми се вижда доста интересен е този между Д.Нестор/Н.Зимонич - М. Лопес/Р. Надал.Победата за Испанската двойка е отценена на 3.18 ,но мисля ,че тука те няма да имат никъв шанс.Ако Надал е номер 1 на сингъл ,то сега срещу тях се изправят едни от топ двойките и смятам ,че победата за Нестор и Зимонич е сигорна.Все пак коефицента е доста малък-1.31 и не си заслужава.Все пак ако някой намери тази среща на по висок коефицент му я предпоръчвам за игра  _________________ ТЕНИС МАСТЪР    |
|
|
 |
stoevstz Mодератор

|
Пуснато на: Пет Яну 09, 2009 5:17 pm Заглавие: |
|
|
Да това, че е номер 1 на сингъл не значи, че и на двойките ще е така. Но наистина не си заслужава. Иначе за горната двойка и двамата състезатели не съм ги гледал, но според вещата, които каза, може би над сетове в срещата  _________________ PGSAG е №1 |
|
|
 |
Alexandr_ Mодератор

|
Пуснато на: Пет Яну 09, 2009 6:44 pm Заглавие: |
|
|
Другият 1/2 финал в Австралия е между Ришар Гаске (Фра) - Радек Степанек (Чех). Очаквам доста оспорвана среща.общо взето силите са изравнени.Гаске до момента записа 2 двубоя в които трябваше да играе 3 сета ,което ще рече ,че не е в кой знае каква форма.Плюс това гледах двубоя срещу Ж.В. Цонга и в първият сет беше ужасяващо слаб.След това бих казал ,че Цонга започна да греши повече ,което позволи на Гаске да обърне срещата.Иначе според мене чак за такъв коефициент не си заслужава да се заложи на Гаске ,при положение ,че през 2005 ,Степанек е постигнал победа над французина с 3:6 6:1 6:2. Общо взето силите са изравнени като аз лично бих заложил тука на сетове. _________________ ТЕНИС МАСТЪР    |
|
|
 |
nasich11 Site Admin

|
Пуснато на: Пет Яну 09, 2009 7:12 pm Заглавие: |
|
|
На мен ми се наби финала в Нова Зеландия за жени.
Дементиева - Веснина - над 19.5 - 2.02 - Unibet
Една среща досега между двете в Хертогенбош,която завърши в 3 сета с успех за по -класната от двете Елени.И сега мисля че мачът ще е в три сета,но не бих рискувал на знак.Много слабо подава Дементиева и доста трудна ще е победата и.Дори с малка сума бих пробвал победа за Веснина на супер ставки около 6.00 - например в Pinnacle - 6.63.Мачът е от 2.00 тази нощ.
Степанек - Гаске - над 22.5 - 1.65 - Bwin
Тук ще се доверя отново на "овъра".И тук разчитам поне на един тай-брек,а защо не и на 3-сетов мач.Фаворит ми е французина но тази ставка е и по-голяма ,и по-сигурна според мен. _________________ Всеки човек е роб на думите си и господар на мълчанието си.
http://sportbets-bg.com/ |
|
|
 |
stoevstz Mодератор

|
Пуснато на: Пет Яну 09, 2009 7:50 pm Заглавие: |
|
|
И все пак Мъри успя да направи обрат. Но мача разбирасе си беше на изключително ниво. Случайно някой да знае как варираше коефициента за него  _________________ PGSAG е №1 |
|
|
 |
|