Здравейте наскоро четох някакъв пич в някакъв форум си беше вкарал идеята да напляска 10 поредни прогнози примерно със коефициент около 2.0. Като започне с 10лв и на всяка следваща прогноза да залага натрупаната до момента банка. Като нали идеята е да се навържат поредни иначе - дървото
Като цяло ми се стори интересна идеята, понеже като се замислиш първоначално ако се издъни работата губиш 10лв (което не е много така според мен, понеже залагаш натрупания капитал след това)
Като цяло ако хванеш 10 срещи си получават около 10 000лв.
Та се чудя има ли хляб в тва начинание и ако има такива, на които също им е интересно това мисля, че ще е добре няколко човека да изкоментираме срещите за тази цел понеже няколко глави са по-умни от една
Кажете мнение за тази стратегия (силно казано) как ви се струва?
Първо трябва да си определиш банката.Примерно за даден месец колко по 10 лева можеш да изгубиш /максимума е 300 лева/.Или с една дума или губиш някаква цифра примерно 100 лева ,или печелиш 10 000.
Според мен е по-вероятно да загубиш някаква сума/дано не съм прав/.Предлагам ти да започнеш по една по-сигурна система.
Примерно банка 300 лева - и започваш със залог 0.5% от банката.
Значи първият залог ще ти бъде 1.50 лева,при печалба следващият е ясен - 1.51 лева и т.н.
При загуба обаче ще трябва да увеличиш залога за да покриеш загубата си.Или ето ти следният пример от няколко поредни прогнози с които играя и аз,но не прецених риска - тръгнах с 1% от банката.
1.Ювентус /мл./ - Галатасарай/мл./ - над 3 - 1.725 - 0.20 - КР - 3:1
Здравейте наскоро четох някакъв пич в някакъв форум си беше вкарал идеята да напляска 10 поредни прогнози примерно със коефициент около 2.0. Като започне с 10лв и на всяка следваща прогноза да залага натрупаната до момента банка. Като нали идеята е да се навържат поредни иначе - дървото
Идеята не е лоша, но как си представяш след 7 или 8-мата познати срещи дали ще ти стиска да заложиш 1200 или 2500 лв. на коеф.2?
Аз лично бих се отказал още на 4-5 познати Нямам железни нерви
Идеята не е лоша, но как си представяш след 7 или 8-мата познати срещи дали ще ти стиска да заложиш 1200 или 2500 лв. на коеф.2?
Аз лично бих се отказал още на 4-5 познати Нямам железни нерви
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети