Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
0perat0r $$$ИМПЕРАТОР$$$

|
Пуснато на: Пет Май 20, 2011 8:07 am Заглавие: Efbet |
|
|
Имат интересни промоции и мисля да ги пробвам, мнения? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
0perat0r $$$ИМПЕРАТОР$$$

|
Пуснато на: Пет Май 20, 2011 8:41 am Заглавие: |
|
|
Това ще рече че стават или не? Не съм залагал в балканбет. Стабилни ли са?  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niksan1071968 Легенда

|
Пуснато на: Пет Май 20, 2011 9:16 am Заглавие: Re: Efbet |
|
|
0perat0r написа: | Имат интересни промоции и мисля да ги пробвам, мнения? |
Аз ги пробвах тези промоции и успях да ги завъртя парите колкото трябваше.В понеделник заявих теглене, днес е петък, но пари нямам още. _________________ САМО ЛИТЕКС! ГЛАСУВА ЛИ ЗА ИГРАТА? АКО НЕ СИ, ПРОСТО ГО НАПРАВИ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niksan1071968 Легенда

|
Пуснато на: Съб Май 21, 2011 9:03 am Заглавие: |
|
|
Днес си получих парите!  _________________ САМО ЛИТЕКС! ГЛАСУВА ЛИ ЗА ИГРАТА? АКО НЕ СИ, ПРОСТО ГО НАПРАВИ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
0perat0r $$$ИМПЕРАТОР$$$

|
Пуснато на: Съб Май 21, 2011 9:34 am Заглавие: |
|
|
С какво тегли, малко се забавили сякаш? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niksan1071968 Легенда

|
Пуснато на: Съб Май 21, 2011 9:43 pm Заглавие: |
|
|
С виртуална карта на ДСК. _________________ САМО ЛИТЕКС! ГЛАСУВА ЛИ ЗА ИГРАТА? АКО НЕ СИ, ПРОСТО ГО НАПРАВИ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sossa
|
Пуснато на: Чет Май 26, 2011 9:18 pm Заглавие: |
|
|
абе хора, навсякъде реклами на ефбет бонуси ала бала. мен ме интересува това с тегленето през изипей някой има ли впечатления, не знам кого да питам, а ми изглежда много тарикатско |
|
Върнете се в началото |
|
 |
0perat0r $$$ИМПЕРАТОР$$$

|
Пуснато на: Чет Май 26, 2011 11:16 pm Заглавие: |
|
|
ако питаш за самата услуга, да, тарикатско е. Теглил съм с изипей през офсайдбет. За 30 минути пристигат парите и с лична карта от някой офис ги теглиш. За Ефу не знам обаче. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sossa
|
Пуснато на: Пон Май 30, 2011 2:48 pm Заглавие: |
|
|
мерси, пробвах го при ефбет. зарадваха ме, всичко е точно е най-вече барса ме зарадва  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sossa
|
Пуснато на: Чет Юни 16, 2011 10:33 pm Заглавие: pokera |
|
|
a na ефбет покера гледам фрийроли всеки ден, аз дето не играех покер то ко стана... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niksan1071968 Легенда

|
Пуснато на: Чет Сеп 27, 2012 10:23 am Заглавие: |
|
|
Няма да има вече такса при теглене. _________________ САМО ЛИТЕКС! ГЛАСУВА ЛИ ЗА ИГРАТА? АКО НЕ СИ, ПРОСТО ГО НАПРАВИ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bay Vylcho
|
Пуснато на: Съб Мар 01, 2014 10:30 am Заглавие: Не ми дават бонуса от efbet. |
|
|
Видях банер на efbet в спортал преди 2 дни с оферта за 100 лв начален бонус. До сега не съм си отварял акаунт там, реших че бонуса ще ми дойде добре така че се регистрирах и вкарах 100 лв да взема максимума естествено
Добре, но чаках около час и като не получих бонус влязох на чат със съпорта им. Казаха ми "Бонусът ви ще бъде добавен в най-скоро време".
След като не получих нищо и им пратих едно напомняне по мейла днес, получих следния отговор:
Здравейте,
15. Efbet.com си запазва правото да променя или да анулира тази
оферта, за даден клиент или група клиенти.
https://client.efbet.com/pages/?pr=123
Поздрави,
Ефбет
Е, можеха поне да ми кажат някаква ламерска причина, а не само цитатче от условията До сега не съм имал проблеми с никакви др сайтове (bet365, sportingbet, betfair, wbx, jetbull, globet, pinnacle, skybet) - бонуси тегления и тн. (освен Артермис бет, които ми затвориха акаунта със 7 лв вътре щото не приемат играчи от България).
Та така, досега само с българите и турците съм имал проблем Дали ще ми дадат поне да си изтегля парите, като не ме искат еврофутболистите? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rau1
|
Пуснато на: Вто Мар 11, 2014 4:15 pm Заглавие: |
|
|
Колеги бягайте от тия измамници, ще ви разкажа на кратко за мойте главоболия с Евбет.
1. Получих така наречиния бонус, залагам с него на среща с 1.9 20лв печеля срещата и познайте колко спечелих 18лв. Останалите 20 се изпариха някаде. Да не говорим че 6 пъти трябва да се превърти и като ти режат печалбата кво става обир
2. Залагам на среща над 2.5 гола при коеф. 2.55 (не че имат кой зн колко мн пазари) накрая се оказа чесъм ги заложил на 1 полувреме за справка провере коеф сигурно е 5-6 за първо полувр.
3. Сайта нацепва толкова често че 3 пъти направих залог без да искам, а туко виж ти се изгуби колонкота която си избрал.
4. Опитах се да си изтегля парите и познайте какво, искат да и предоставя ЦВЕТНО копие на личната и дебитна карта от 2 страни.
П.с. в рег. ти искат ном. на лична карта което не съм го видял никаде в др букита да искат. Теглил съм от други букита аз такова чудо не бях виждал
Нз още колко номера крият в ръкава си |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niksan1071968 Легенда

|
Пуснато на: Вто Мар 11, 2014 5:37 pm Заглавие: |
|
|
Аз пък съм много доволен от тях. Досега не съм имал проблеми с тях. Иначе за копие на лична карта и тем подобни ги искат всички букита. _________________ САМО ЛИТЕКС! ГЛАСУВА ЛИ ЗА ИГРАТА? АКО НЕ СИ, ПРОСТО ГО НАПРАВИ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
0perat0r $$$ИМПЕРАТОР$$$

|
Пуснато на: Сря Мар 19, 2014 7:26 pm Заглавие: |
|
|
niksan1071968 написа: | Аз пък съм много доволен от тях. Досега не съм имал проблеми с тях. Иначе за копие на лична карта и тем подобни ги искат всички букита. |
Здравей, с карта ли теглиш, защото четох че имало някакви такси или с epay където било без такси, мерси. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|