Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
sidnikam $ХЕРЦОГ$

Регистриран на: 18 Окт 2009 Мнения: 546 Местожителство: Гърция-Серес
|
Пуснато на: Чет Дек 13, 2012 7:59 am Заглавие: Бонус-Лоялност |
|
|
Ще бъда благодарна на колегите,ако споделят получили ли са тези дни бонус за лояност с единствено изискване за традиционно 3 пъти превъртане без депозит.Преди няколко дни имаше рекламиране за безплатен залог на живо,ако си заложил преди срещата.Аз разбира се не пожелах да заложа и съответно истрих кода.Но ме подразни всекидневното рекламиране за въпросната среща влизайки всеки път в букито удряйки ме в лицето.Видя ми се толкова дразнещо,че натиснах бутона за отказ от бонуси от този род.Сега вече имам бонус за лоялност,но без депозит и не ми се ограничава точно за коя среща да заложа.  _________________ "По злато газим,бедни ходим" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mancho1981 $$$ИМПЕРАТОР$$$

|
Пуснато на: Чет Дек 13, 2012 8:39 am Заглавие: |
|
|
Можеше поне буки да споменеш. Аз от бет365 получавам доста често такива бонуси. Няма никаква уловка, само мин коеф е 1.50... На каквото искаш залагаш, няма ограничение за спорт и т.н... _________________ Glory glory Man United! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sidnikam $ХЕРЦОГ$

|
Пуснато на: Чет Дек 13, 2012 1:13 pm Заглавие: |
|
|
mancho1981 написа: | Можеше поне буки да споменеш. Аз от бет365 получавам доста често такива бонуси. Няма никаква уловка, само мин коеф е 1.50... На каквото искаш залагаш, няма ограничение за спорт и т.н... |  _________________ "По злато газим,бедни ходим" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
0perat0r $$$ИМПЕРАТОР$$$

|
Пуснато на: Чет Дек 13, 2012 5:46 pm Заглавие: |
|
|
Този бонус преди няколко дни се дава за повечето дербита на острова, шл и други Сега са ти дали бонус лоялност, който се дава след определен брой депозити, не бъркай нещата  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sidnikam $ХЕРЦОГ$

|
Пуснато на: Пет Дек 14, 2012 7:53 am Заглавие: |
|
|
0perat0r написа: | Този бонус преди няколко дни се дава за повечето дербита на острова, шл и други Сега са ти дали бонус лоялност, който се дава след определен брой депозити, не бъркай нещата  |
Именно за това питам.Ако знаех нямаше да питам.Ето например на Манчо му дават често,а на мен два пъти за 3 години.Не е ли логично тогава да питам след като не знам.С питане до Цариград се стига.А и аз от своя страна помагам с каквото мога на колегите.На никого не съм отказала информация стига да знам.  _________________ "По злато газим,бедни ходим" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vasko8764 ***МАРКИЗ***
Регистриран на: 03 Ное 2009 Мнения: 373 Местожителство: в нашата мила родина
|
Пуснато на: Съб Дек 15, 2012 9:59 pm Заглавие: |
|
|
Безплатния залог си е голяма далавера и ако имаш късмет можеш да изкараш стабилна печалба почти без никакъв риск |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|